Aleris Solsiden søker allmennlege

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder – og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

I Norge er vi 1100 medarbeidere fordelt på 14 sykehus, 13 røntgenavdelinger og Norges eneste private kreftsenter. Aleris omsetter i Norge for 1,5 milliarder i året.

Vi er en del av Aleris-konsernet som er det største private helseforetaket i Skandinavia. Totalt har konsernet rundt 4 500 medarbeidere og en omsetning på omkring 5,5 milliarder norske kroner.

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende fagmiljø med en svært kompetent, tverrfaglig legegruppe bestående av både allmennleger og spesialister. Legene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus.  Du har gode samarbeidsevner, engasjement for arbeidet og høy grad av serviceinnstilling. Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Aleris utfører operasjoner innenfor fagområdene urologi, ortopedi, generell kirurgi, ØNH, gynekologi, plastikkirurgi og gastro kirurgi.

Aleris Solsiden holder til i nyoppussede og moderne lokaler ved Solsiden kjøpesenter i Trondheim. Aleris Solsiden har alle modaliteter innenfor radiologi i samme bygg..

Mulighet for god inntjening for den som ønsker å bidra i vårt dynamiske miljø. Tiltredelse etter avtale.

For mer informasjon kontakt:
Christer Mohn
Leder Aleris Trondheim
M: 905 12 345
christer.mohn@aleris.no

STILLINGSKATEGORIAllmennlege

ARBEIDSGIVER:Aleris Helse AS
Solsiden
KONTAKTPERSON:

Christer Mohn
Leder Aleris Trondheim
Telefon: 905 12 345
christer.mohn@aleris.no

HJEMMESIDE:

www.aleris.no

ARBEIDSSTED:

Aleris Sykehus og Røntgen Trondheim
Innherredsveien 7D
7014 TRONDHEIM